Mijn naam is Ingrid Buyvoets en woon in het oosten des lands (Hengelo ov). Ik heb een grote liefde voor dieren en naast dat ik een honden trimsalon heb, kan ik deze liefde ook kwijt bij mijn honden. Na onze 2 Bouviers ben ik op zoek gegaan naar een iets kleinere, harige herdershond. Zo kwam ik uit bij de Polski Owczarek Nizinny.


Ik heb een kleinschalige kennel en heb hooguit 1, en heel soms 2, keer per jaar een nestje pupjes, die in huiselijke kring opgroeien. De ouders van onze pupjes voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de Raad van Beheer en de rasvereniging Nizinny Verbond Nederland.


Naast gezondheid vind ik karakter héél belangrijk. In de huidige maatschappij is het van belang dat honden sociaal zijn naar mens en dier. Daarom besteed ik veel aandacht aan het uitzoeken van de juiste combinatie en onderneem ik veel met de pupjes voor ze naar hun nieuwe baasje gaan.


Ik hou altijd graag contact via bijvoorbeeld social media om zo de puppy’s te zien opgroeien. Daarbij vind ik het ook belangrijk om als fokker, óók nadat de puppy’s uit huis zijn gegaan, bereikbaar te zijn voor de eigenaren mochten er vragen of dilemma’s komen. Ik ben actief lid van het Nizinny Verbond Nederland (NVN), een rasvereniging die, naast het showgebeuren, ook heel veel leuke evenementen en wandelingen organiseert. 

 

BEL MIJ GERUST VOOR MEER INFORMATIE OF VOOR EEN BEZOEKJE.